Lyckad Mellandagscup! – David förlorade finalen

I mellandagarna den 27-28 december 2022 höll för första gången en stor handicap turnering i 3-vallars carambole i klubbens lokal. En väldig lyckad sådan med många deltagare från både Sverige och Danmark. Tävlingsansvarige David hoppas att denna turnering ska vara en  tradition i framtiden där cupen ska årligen hållas i mellandagarna.

Tävlingen var mycket uppskattad bland deltagarna och publik där tävlingsledarna Magnus Jarbo och David höll taktpinnarna. Även Sven Erik Bengtsson hjälpte till. Stort tack till dessa personer. Även ett stort tack till Mats Jeppsson och Uldis Martinovs som höll i kaféet och servade kunderna på bästa sätt.

Hur gick det då i tävlingen?

Hela 20 man deltog. Dubbelcup. från vår klubb deltog David Pennör, Nalle Olsson, Mats Lohmander, Peter Lohmander, Göran Espe, Mark Jenaphour, Peter Dalling och Pär Jepzon. Roligt! Första dagen spelade man fram till kvartsfinalerna. Det gick väldigt fort. Alla matcher var klara långt innan man hade beräknat. Dag 2 spelades finalspelen. 8 man kvar: Andrew Paul-Stefan Hillvin, David Pennör-Lennart Trpevski, Peter Lohmander-Michael B Nielsen och Mats Lohmander-Andreas Lagemyr. Andrew, David och Andreas vann ganska klart sina matcher medan det var oerhört jämnt och spännande i Peters match mot den danske Michael. Michael vann med en pinne! Semifinalen var också ganska klar: Michael vann med 3 poäng mot Andrew och David med 7 mot Andreas. David hade spelat väldigt bra i tävlingen; 1.840 i snitt första dagen och andra dagen slutade det med ett totalsnitt på 1.450! Starkt! Finalen var Michaels helt och hållet. Han ledde hela tiden och lyckades hålla David i god avstånd. När matchbollen sattes möttes stort jubel och ovationer! Michael vann klart med 13 poäng.

Stort grattis till vinsten Michael B Nielsen!

Tävlingen sändes live på Youtube under klubbens kanal där man kunde se alla matcher live helt kostnadsfritt.