Lyckad premiär hos BK Borgen för klass 2 i 3-vallars carambole

Lördagen den 6 maj 2023 blev en väldig lyckad premiär för klass två tävling i 3-vallars carambole här på BK Borgens lokal.

Hela 12 man deltog och det syntes tidigt att alla deltagare trivdes enormt och umgicks med varandra mellan matcherna. Detta är förstås jätteroligt och bra PR för carambolen. Då klass två är en så kallad rekryteringstävling för både nya och gamla spelare för att ”prova på” hur en tävling går till samt att få spela så många matcher som möjligt så blev detta en succé.

Från BK Borgen hade man hela 6 spelare med i tävlingen.  För hälften av dessa så var det första gången någonsin de var med och tävlade i carambole. En som verkligen utmärkte sig var förstås vinnaren i tävlingen – Göran Nordström! Göran har börjat spela carambole sedan ett år tillbaka. Då han är en mycket duktig och etablerad spelare inom poolbiljarden så syntes det ganska snabbt att han har talang för carambolen.

Andra plats i tävlingen blev klubbkompisen Magnus Jarbo, som spelade väldigt bra under hela dagen. Men i finalen blev Göran för svår som vann med 20-6.

Våra övriga hemmaspelarna Jan Nilsson, Håkan Holmström, Kristian Skoog och Sven Erik Bengtsson gjorde alla helt klart godkända resultat och kämpainsatser.

Det viktigaste var ändå att alla hade det roligt och trivdes. Tävlingen hade även en bra geografisk spridning då spelare från Lund och Malmö deltog. Vi hoppas såklart att klass två har kommit för att stanna då det är en perfekt startskott för många nya spelare som vill prova carambole för att få lite tävlingsrutiner och erfarenhet samt träffa nya människor!

Alla resultat finns på Cuescore.com.

 

Ett glatt gäng carambolespelare som var med i tävlingen!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *