BK Borgen nominerad till ”Årets arrangör” på Biljardgalan 2023

I helgen som gick den 24-26 mars 2023 så arrangerade Svenska Biljardförbundet både en föreningskonferens och en biljardgala samtidigt i Göteborg.

Det var ett väldigt lyckat arrangemang där många biljardföreningar slöt upp på konferensen för att dela med sig sina erfarenheter och idéer med varandra samt att konferensen hade ett fint besök av RF SISU som gav mycket bra information om föreningslivet och hur man kan stötta varandra och söka bidrag till en rad olika projekt och verksamhet. Största fokuset i helgen var förstås ungdoms- och seniorverksamheten och om hur man kan få biljarden mer attraktiv och rolig för juniorer och seniorer.

Magnus Jarbo representerade för BK Borgen på konferensen och tyckte det hela var väldigt givande, intressant och roligt. David Pennör var också på plats men representerade för SBF och CK.

På lördag kvällen så var det årliga Biljardgalan igång där många priser skulle delas ut. BK Borgen var nominerad till kategorin ”Årets arrangör” och David Pennör till ”Årets caramell”. Tyvärr så vann ingen av dessa något pris men det var väldigt jämnt i omröstningen – i alla kategorierna.

Vill du läsa mer om galan och veta vem/vilka som vann så klicka här https://www.biljardforbundet.se/nyheter/nyheter/2023-03-26-svenska-biljardgalan-2023–har-ar-alla-vinnare

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *