Lyckad kväll på klubben med ”ungdomsföreningarna”

Det blev en mycket lyckad tilltag i klubbens lokal när SBF anordnade ett fysiskt möte med de föreningar som har/ska börja med ungdomsverksamhet. Mötet hölls först under dagen på Hotel Comfort där både SBF och SISU höll föredrag och informerade dessa föreningar om hur man kan utveckla och motivera föreningar att hålla igång ungdomsverksamhet. En stor viktig faktor är bl a att föreningarna ska söka LOK stöd från SBF! Se länk  https://www.biljardforbundet.se/Nyheter/nyheterfransbf/dininsatsarviktig-registreraforeningensaktiviteterochhjalpossna15foreningar/

Vid 1530 tiden så samlades föreningarna och SBF i BK Borgens lokal där man delade sina erfarenheter och idéer med varandra om hur man  lättare kan få ungdomar att börja spela biljard och samtidigt motivera ungdomarna.

David Pennör höll sedan en jättefin instruktion om carambole och 3-vallare och visade ett par stötar. Många blev helt tagna och positiv överraskad om hur fascinerande carambolen var. De fick såklart både prova på och öva olika stötar. Till sin hjälp hade David både Janne Nilsson och Uldis Martinovs som assistent, vilket underlättade en hel del då alla caramboleborden var upptagna.

Som avslutning efter middagen så hölls en liten miniturnering. Den vanns av ”Pålle” från Familjen BK som vann finalen mot hemmaspelaren Michel. Alla fick såklart priser!

På söndagen så fortsatte man mötet på Hotel Comfort men alla blev så jättenöjda och glada över lördagens aktivitet hos BK Borgen. Alla hade det jätteroligt och trivdes!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *